SDU Landsstævnehold 2022

 

Har du lyst til at deltage i en festival fyldt med idræt, aktiviteter, fest, sjov og ballade, så skal du med SDU Gymnastik til Landsstævne i Svendborg 2022. Vi opretter et fælleshold for hele gymnastikforeningen, hvor vi sammensætter et lille show/opvisning.

 

Hvad er Landsstævne?

Landsstævne er en festival som afholdes hvert 4. år. Her er masser af idrætsgrene og aktiviteter om dagen og koncerter, øl og fest om aftenen. Vi tager afsted som et hold og vil have camp på en skole.

 

Hvor og hvornår ligger Landstævnet?

I år er det i Svendborg fra d. 30. juni – 3. juli 2022

 

Hvad koster det?

Det koster 150 kr., når du tilmelder dig på SDU Landsstævnehold. Disse penge vil blive brugt på holdtøj, ryste sammen aktiviteter og træning.

Derudover skal man købe en landsstævnebillet. Hvis du køber den i november, koster den 999 kr. og efterfølgende 1299 kr.

 

Hvem kan være med på SDU Landsstævnehold?

Alle kan være med.

Ligegyldig om du går på SDU Dans, Spring, Ballet, Rytme, Jazz, Yoga, Parkour, Breakdance eller ingen af holdene, så kan du tage med. Du behøver altså ikke være gymnast eller have lavet en opvisning før for at kunne være med.

 

Hvornår træner vi?

Vi kommer til at træne 3-5 onsdage primært i juni 2022. Vi ved godt, at det er i eksamensperioden, men det skal nok gå :D

Derudover kommer der en weekendtræning i maj med ryste-sammen-aktiviteter og fest.

Mere information om træningstidspunkter kommer senere.

 

Instruktører:
Ebbe og Søren fra SDU Spring og Nicoline og Katharina fra SDU Rytme er trænere og tovholdere. Der vil blive brugt materiale fra mange af holdene i SDU Gymnastikforening til at sammensætte en opvisning.


Jeg vil gerne med! Hvad gør jeg nu?
Du tilmelder dig SDU Landsstævnehold ved at følge nedenstående link og betale 150 kr.
https://gymnastik.nemtilmeld.dk/40/
Derudover melder du dig ind i denne facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/1008048849758892

Du Skal også købe din officielle landstævnebillet. Du finder holdet under DGI Fyn det hedder SDU Landsstævnehold.
Vi regner med at få overnatning på en skole under landsstævnet. Så tryk af i DGI Fyn og skole i forhold til overnatning.


Jeg tør ikke at tilmelde mig endnu. Hvad nu hvis jeg ikke får en plads på et SDU hold næste sæson?
For tvivl ej! Hvis du er tilmeldt SDU Landsstævnehold, vil du få adgang til at tilmelde dig holdene før alle andre i forårssemesteret, så du er sikret en plads.


Vi glæder os helt vildt! Vi lover, at det bliver fedt!

High fives fra
Ebbe, Søren, Nicoline og Katharina