Her kan du læse lidt om alle de seje instruktører som underviser i SDU Gymnastik

Frederik

Hola! Mit navn er Frederik, jeg er 26 år gammel og skal have Dans 2. Jeg har undervist hos SDU-gymnastik siden 2019 og ellers har jeg undervist i hiphop siden jeg var 13/14år gammel alle mulige steder i DK.

I får lige en joke med på vejen; Hvad kalder man en meget aktiv vandrende pind? En sportsgren.

Katrine

Mit navn er Katrine, og jeg er 24 år. Jeg er ny instruktør på begge rytmehold. Til daglig læser jeg BA i Idræt og Sundhed på SDU. Jeg har dyrket og undervist i gymnastik lige så længe jeg kan huske og glæder mig bare til at svede, grine og fyre den af med SDU Rytme!

Micheal

Jeg hedder Michael, er 29 år og er instruktør på spring om mandagen. Jeg har dyrket gymnastik siden at jeg selv gik på efterskole, og været instruktør næsten lige så længe. Fun fact: Jeg hører rigtig mange, som siger at spring kan være svært. Hertil svare jeg: "Ja selvfølgelig er det svært. Hvis ikke det var svært hed det fodbold."


Mizuho

Jeg hedder Mizuho, er 23 år og underviser i klassisk ballet. Jeg har danset siden jeg var 10 år og har undervist siden august 2018.

 

Fun fact: min favoritbog er ikea-kataloget

Freja

Jeg hedder Freja og er 24 år gammel. Siden jeg var barn har jeg danset ballet, og jeg har undervist i klassisk ballet ved sdu gymnastik siden foråret 2019. Fun fact: Jeg kan godt lide farhumor, og når jeg fortæller jokes er det som regel mig selv der griner højest.

Maud

Mit navn er Maud, jeg er 21 år og skal undervise i Jazz-Moderne. Jeg glæder mig til at undervise dette hold hvor vi udforske flere stilarter men have fokus på jazz. Fun fact: mit sidste måltid havde været kold chokolademælk med flødeskum, mums!!

Siri

Hej, mit navn er Siri og jeg er 25 år. Jeg har siden jeg var helt lille danset mange forskellige stilarter, men jazz er det jeg har dyrket aller mest.

Bliver første gang jeg skal undervise mit eget dansehold, og det glæder jeg mig rigtig meget til!" Fun fact: I næsten 10 år har mit sommerjob vært at danse i et vandfald i Norge.

AnnaJakob

Jeg hedder Jakob, er 25 år og er instruktør på spring om onsdagen. Jeg blev færdig med en civilingeniør i robotteknologi i sommers og bruger nu hverdagen på at være fuldtidsnørd. Fun fact: Jeg har sprunget Bungee Jump iført udelukkende sele.

Vinh

Jeg hedder Vinh og er 26 år. Jeg underviser i breakdance, det har gjort de sidste 11 år.

Fun fact. Da jeg var ude for at reklamere for Shaping New Tomorrow og teste om tøjet var vandafvisende, hoppede jeg i havnebadet for at se og mærke, om det passede. Ikke helt.

Sofie

Jeg hedder Sofie Kragh, er 23 år gammel, jeg læser til diplomingeniør i elektrisk energiteknologi (starter på 5. semester her om en uge), Historie: mens jeg tog min danseuddannelse i New York, skulle vi have sang undervisning, vær I glade for at jeg ikke underviser i det


Kamilla

Mit navn er Kamilla, og jeg er 23 år. Jeg skal være instruktør for begge rytmehold, og det bliver mega fedt! Jeg har lavet gymnastik hele mit liv og været instruktør på en masse forskellige hold, så nu glæder jeg mig rigtig meget til at have en fest med SDU Rytme!

Peter

Mit navn er Peter, jeg er 28 år ung, folk kalder mig Pede. Eget og direktør af Pede Army inc. Har lavet parkour i så lang tid jeg er holdt op med at tælle, undervist og været del af SDU gymnastik i 4+ år. Er stor fan af ikke at være skadet, men må indrømme det sker stadig.

Veronica

Hej jeg hedder Veronica, er 24 år og underviser i yoga om torsdagen. Jeg læser medicin, men tog efter corona orlov for at gå på højskole. Jeg er er ny tilbage og glæder mig til at undervise jer.

Magnus

Jeg hedder Magnus. Jeg er 23år, og studerer til kiropraktor på 4. Semester.Jeg har dyrket springgymnastik siden jeg var 7, og har haft massere ‘ups and downs’. - nu er det min tur til at give videre.Det bliver sindssyg godt!


Emil

Hej! Mit navn er Emil, jeg er 27 år og læser medicin på 9. semester. Jeg er ny instruktør på Akroyoga. Første gang jeg prøvede akroyoga var på en festival, hvor jeg syntes det var enormt fedt. Nu har jeg trænet det i 3 år, undervist i 1,5 år og er formand i AkroYoga Odense! Jeg glæder mig til at se jer flyve.

Fun fact: Jeg har trænet håndstand med tømmermænd flere gange end jeg har lyst til at indrømme.