Her kan du læse lidt om alle de seje instruktører som underviser i SDU Gymnastik

Nicoline

Jeg hedder Nicoline. Jeg er 27 år gammel og har undervist på rytmeholdet siden 2019. Ellers har jeg undervist i rytmisk gymnastik andre steder i mere end 10 år.

Fun fact: Jeg kan tælle til 8 på estisk, da jeg via Ollerup Gymnastikhøjskole har været i Estland og undervise.

Katharina

Mit navn er Katharina, og jeg er 28 år. Det er min fjerde sæson, som træner for de to rytmeholde hos SDU Gymnastik. Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til gymnastiksalen, fællesskabet og masser af sved på panden.

Fun fact: Mine rytmesekvenser bliver sjældent gennemgået på takter men nærmere en dårlig form for beatboxing.

Frederik

Hola! Mit navn er Frederik, jeg er 26 år gammel og skal have Dans 2. Jeg har undervist hos SDU-gymnastik siden 2019 og ellers har jeg undervist i hiphop siden jeg var 13/14år gammel alle mulige steder i DK.

I får lige en joke med på vejen; Hvad kalder man en meget aktiv vandrende pind? En sportsgren.

Ida

Mit navn er Ida, jeg er 23 år gammel og læser til daglig Idræt og Sundhed på SDU. Sammen med Sofie er jeg instruktør på dans 1 for andet år i træk. Det er hver torsdag det sker, og det bliver en fest hver gang.

Micheal

Jeg hedder Michael, er 29 år og er instruktør på spring om mandagen. Jeg har dyrket gymnastik siden at jeg selv gik på efterskole, og været instruktør næsten lige så længe. Fun fact: Jeg hører rigtig mange, som siger at spring kan være svært. Hertil svare jeg: "Ja selvfølgelig er det svært. Hvis ikke det var svært hed det fodbold."


Mizuho

Jeg hedder Mizuho, er 23 år og underviser i klassisk ballet. Jeg har danset siden jeg var 10 år og har undervist siden august 2018.

 

Fun fact: min favoritbog er ikea-kataloget

Freja

Jeg hedder Freja og er 24 år gammel. Siden jeg var barn har jeg danset ballet, og jeg har undervist i klassisk ballet ved sdu gymnastik siden foråret 2019. Fun fact: Jeg kan godt lide farhumor, og når jeg fortæller jokes er det som regel mig selv der griner højest.

Siri

Hej, mit navn er Siri og jeg er 25 år. Jeg kommer til at undervise i jazz-moderne. Jeg har siden jeg var helt lille danset mange forskellige stilarter, men jazz er det jeg har dyrket aller mest.

Bliver første gang jeg skal undervise mit eget dansehold, og det glæder jeg mig rigtig meget til!" Fun fact: I næsten 10 år har mit sommerjob vært at danse i et vandfald i Norge.

Søren

Hej, jeg hedder Søren Ellehave Olsen. Jeg er 26 år.

Jeg underviser i spring på onsdagsholdet, og det har jeg gjort siden efteråret 2017.

Fun fact: Jeg har et kursusbevis fra springsikker på, at jeg kan tage imod tempoflik i trampet.

Peter

Hey, jeg hedder Peter, 26 år og jeg skal være instruktør på SDU spring onsdag, som jeg også har været de seneste tre år.

En lille funfact om mig selv er at jeg har brækket min egen arm, ved et uheld selvfølgelig

Jakob

Jeg hedder Jakob, er 25 år og er instruktør på spring om onsdagen. Jeg blev færdig med en civilingeniør i robotteknologi i sommers og bruger nu hverdagen på at være fuldtidsnørd. Fun fact: Jeg har sprunget Bungee Jump iført udelukkende sele.

Vinh

Jeg hedder Vinh og er 26 år. Jeg underviser i breakdance, det har gjort de sidste 11 år.

Fun fact. Da jeg var ude for at reklamere for Shaping New Tomorrow og teste om tøjet var vandafvisende, hoppede jeg i havnebadet for at se og mærke, om det passede. Ikke helt.

Sofie

Jeg hedder Sofie Kragh, er 23 år gammel, jeg læser til diplomingeniør i elektrisk energiteknologi (starter på 5. semester her om en uge), Historie: mens jeg tog min danseuddannelse i New York, skulle vi have sang undervisning, vær I glade for at jeg ikke underviser i det


Ebbe 

Hej mit navn er Ebbe Slater. Jeg underviser på spring mandag og har gjort det siden foråret 2018.

Har undervist gymnastik siden jeg var 14 år, både i ind og udland. Elsker kage og brætspil.

Fun fact: Jeg har gået på eller prøvet samtlige hold i foreningen pånær et.

Peter

Mit navn er Peter, folk kalder mig Pede. Eget og direktør af Pede Army inc. Har lavet parkour i så lang tid jeg er holdt op med at tælle, undervist og været del af SDU gymnastik i 4+ år. Er stor fan af ikke at være skadet, men må indrømme det sker stadig.


Jacob

Hej jeg hedder Jacob Sønderskov. Jeg er 22 år gammel, er i lære som Bygningssnedker de næste 3 år. Jeg har dyrket gymnastik/Power Tumbling i 14 år. Har holdt flere pauser pga skader og andre interessere men har fundet tilbage til mine gamle rødder og begyndt at lege med gymnastikken igen.